Op het matje bij Yogalicious – april 2024

Lieve yogi’s, 

Het is lente! De lange weekenden komen eraan en we gaan er weer op uit. Hoe heerlijk is dat!

Ook bij Yogalicious is er van alles in beweging en naast de 5 wekelijkse lessen en de maandelijkse yoga nidra sessies staan er nog meer activiteiten op de kalender voor de komende maanden. 

Tai Chi Choice & Yoga Nidra dagworkshop: “ Emotie en de kracht van beweging” – zaterdag 25 mei van 10.30 – 16.00

Samen met Martin Wessels van Chi Choice geef ik een heerlijke dag waarin we de beweging van Tai Chi verbinden met de ontspanning van yoga nidra. 

Martin is een ervaren en veelgevraagd docent die elke groep weet te inspireren. Op een rustige, aangename en eenvoudige manier leert hij je rust te vinden in beweging. Het thema van deze dag is dan ook “ Emotie en de kracht van beweging” want als je fysiek beweegt gebeurt er emotioneel ook iets. E-motie is energy in motion. Elke beweging heeft een doel en kan een eyeopener voor je zijn. 

Door de energie die in beweging wordt gebracht kom je tijdens de yoga nidra in een nog diepere laag van ontspanning. 

Ik heb al heel lang uitgekeken naar deze combinatie en onze samenwerking en nodig je dan ook van harte uit om hier bij te zijn!
Jouw investering: € 80.- Inclusief koffie/thee, hapje, sapje en cursusmateriaal.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Opgave: via e-mail: info@chichoice.nl of via deze link.

Na bevestiging van je aanmelding kun je het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL02ABNA0424820269 t.n.v.Chi Choice, Enschede.

Vier de zomerzonnewende! Yoga verwendag met ademcirkel, klankschalen en stoelmassage – zaterdag 22 juni van 10.00- 16.00 

Op de dag na de zomerzonnewende, wanneer de energie van de zomer volop aanwezig is, organiseren Elly Groot en ik een heerlijke yoga-verwendag, waarin we op reis gaan door de chakra’s, de zeven belangrijkste energiecentra van ons lichaam. Door bewust te ademen en te bewegen, brengen we deze centra weer in balans. 

Alles bestaat uit energie en ook klanken hebben invloed op onze chakra’s en dat gaan we zelf ondervinden door de combinatie van de klankschalen van Elly en de magische Sambhavi Mudra.

Omdat onze chakra’s fysiek gezien verbonden zijn met onze ruggengraat, verwennen we je ook nog met een heerlijke stoelmassage!

Tussendoor staat er een fijne lunch voor je klaar en is er onbeperkt thee en fruit voorhanden. 

Daar wil jij toch bij zijn? Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en jouw bijdrage voor deze dag, inclusief alle yogalessen, de klankschaalsessie, de magische Sambhavi Mudra, de lunch en onbeperkt thee en fruit is maar 79 euro. Je kunt hier je plekje reserveren. 

Vroege Vogel yoga 2024: 

De eerste editie van vorig jaar was zó leuk, daarom terug op herhaling!Daag jezelf uit en doe ook mee van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli van 07.00 tot 07.30 in de studio.

5 dagen een half uur vóór je je in je dagelijkse bezigheden stort, geeft je gelijk een 1-0 voorsprong. Je bent helderder en begint met meer energie aan je dag.

Jouw bijdrage is €8,- per keer of alle vijf keer voor €35,- 

Deze lessen staan niet in Momoyoga; wil je meedoen, stuur me dan een berichtje; je ontvangt dan een bevestiging via Whatsapp en ik reserveer een plekje voor je. We gaan van start bij minimaal 4 en maximaal 14 deelnemers per keer.

Studio gesloten: 

Vanwege de feestdagen, een paar privé-afspraken en de aankomende yogareis naar Sardinië is geen les op de volgende dagen: woensdag 8 mei , donderdag 9 mei, maandag 20 mei, woensdag 29 mei tot en met woensdag 5 juni en woensdag 19 juni.

Nieuwe cursus “ Ontdek de kracht van de Nervus Vagus”: 

Vorige maand heb ik de eerste editie van deze cursus  afgerond met 12 deelnemers. Wat een feestje! Wil jij ook weten hoe jij je zenuwstelsel in balans brengt, stress en angst vermindert, uitstelgedrag overwint en je gezonder en veerkrachtiger kunt voelen? 

Meld je dan hier aan, want ik ga deze cursus nog een keer herhalen in het najaar, en wel op de woensdagavond van 18.45 tot 20.00. De data zijn 11 en 25 september, 9 en 23 oktober en 6 november. Jouw investering in jezelf is maar 157 euro of 3 termijnen van 54 euro. Er is plaats voor 12 deelnemers en de eerste drie plekjes zijn inmiddels bezet.

Tot zover…

Bedankt voor het lezen, geniet van het voorjaar en graag tot ziens op de mat!

Liefs, Astrid 


Categories: Geen categorie

Post Your Thoughts

Join event