Yoga verwendag met ademcirkel, klankschalen en demonstratie stoelmassage.

22 juni 2024

10:00 - 16:00

Potsweg 15a

€79,-

Vier de zomerzonnewende met een heerlijke verwendag!

Op de dag na de zomerzonnewende, wanneer de energie van de zomer volop aanwezig is, organiseren Elly Groot en ik een heerlijke verwendag, waarin we op reis gaan door de chakra’s, de zeven belangrijkste energiecentra van ons lichaam.

Door middel van  uitgebalanceerde yogahoudingen maar ook door het beoefenen van de verbonden ademhaling, brengen we deze centra terug in balans en dat voel je!

Alles bestaat uit energie en ook klanken hebben invloed op ons.  Dit ga je zelf ondervinden door de combinatie van de klankschalen van Elly en de prachtige geleide meditatie  “Sambhavi Mudra”. Deze meditatie is een interne reis langs de zeven chakra’s en werkt bewustzijnsverhogend en stimuleert de werking van het autonome zenuwstelsel.

Omdat onze chakra’s fysiek gezien verbonden zijn met onze ruggengraat, laat Elly zien hoe je door middel van een stoelmassage jouw ontspanning en welzijn ondersteunt.

Onder de deelnemers verloten we een uitgebreide stoelmassage van 45 minuten t.w.v. €45.- én een yoga nidra sessie t.w.v. €21,- ( live of een opname voor thuis)

Tussendoor staat er een fijne lunch voor je klaar en is er onbeperkt thee en fruit voorhanden. 

Daar wil jij toch bij zijn? Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en jouw bijdrage voor deze dag, inclusief alle yogalessen, de klankschaalsessie, de magische Sambhavi Mudra, de lunch en onbeperkt thee en fruit is maar 79 euro

Yogareis naar Sardinië-VOL!

read next

Ik doe mee!