Ontdek de kracht van de nervus vagus!

Starts 11 september 2024
Ends 6 november 2024

18:45 - 20:00

Potsweg 15a

€157,-

Wil je meer controle hebben over je emoties? Minder last hebben van angst, stress, zelftwijfel of uitstelgedrag? Wil je spanningen verminderen en meer veerkracht, balans en vitaliteit ervaren in je leven?    

Dit alles begint bij een goed werkend zenuwstelsel, en de nervus vagus speelt een sleutelrol in deze transformatie.

In deze boeiende cursus komen yoga, ademwerk, anatomie en de laatste inzichten uit de neurowetenschappen samen om je zenuwstelsel weer in balans te brengen. 

Je leert hoe de anatomie van de nervus vagus verbonden is met het hele lichaam en krijgt in elke les specifieke yogahoudingen die steeds een ander deel van de nervus vagus ondersteunen.

Wat mag je verwachten van deze leerzame, praktische en toegankelijke cursus?

Zenuwstelsel in Balans:

Krijg inzicht in de werking van de nervus vagus en leer herkennen wanneer jij getriggerd wordt. Leer hoe je jezelf reguleert en je zenuwstelsel weer in balans brengt.

Stress en Angst Verminderen:

Ontdek eenvoudige maar krachtige technieken om stress en angst te verminderen, waardoor jij de regie over je leven weer terugneemt.

Overwinnen van Zelftwijfel en Uitstelgedrag:

Ontdek de oorzaak van uitstelgedrag, perfectionisme en zelftwijfel en leer hoe je belemmerende overtuiguingen omzet in krachtige intenties.

Optimaliseer je Gezondheid:

Leer hoe je de functies van je ademhaling, hartslag en spijsvertering kunt beïnvloeden voor een beter werkend immuunsysteem.

Vergroot je Veerkracht:

Veerkracht is de nummer één vaardigheid om voluit te kunnen leven in plaats van alleen maar te overleven. Ontwikkel een dieper begrip van je eigen zenuwstelsel en ontdek de veerkracht in jezelf.

🚀 Het is jouw tijd!

Investeer in jezelf en meld je aan voor deze boeiende cursus!

De praktische details:

De cursus bestaat uit 5 lessen van 75 minuten op de woensdagavond en de datums zijn:11 en 25 september,9 en 23 oktober en 6 november  steeds van 18.45 tot 20.00 uur.

Jouw investering in jezelf is € 157,- ineens of 3 termijnen van € 54-. Je schrijft je in voor de hele cursus. Een gemiste les kan niet ingehaald worden, maar er wordt voldoende herhaling ingebouwd en ook ontvang je een hand-out waarmee je thuis verder kunt oefenen.

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen, met of zonder ervaring met yoga en/of mindfulness. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers.

Boek een privéles!

read next

Ik doe mee